Baby, Dreumes, Ontwikkeling, Opvoeding

10 keer net geen dreumes

Alweer even geleden, ik weet het… Maar nu omdat ik midden in de birthday preps zit, en tussendoor ook probeer te genieten van het mooie weer. Vandaag is iets minder mooi weer buiten, dus nu heb ik weer tijd voor blog-dingen…
Met ons meisje gaat het goed. Bijna 1 jaar… bijna geen baby meer. Maar ook nog net geen dreumes:

  1. Rondracen op de loopfiets is de bom op dit moment. Maar erop klimmen lukt nog niet zelf…
  2. Knuffelen met papa, mama of oma is de bom nummer 2. Maar niet te lang, want ik moet nog dinges ontdek..wacht, wat zie ik daar? Hebben!
  3. Mammies melkje is ook nog steeds nummer 1 eten/drinken. Maar het liefst staand, of hangend. Of op de kop, of met pop of auto of potlood in de hand..
  4. Andere kindjes zijn ook leuk. Maar niet aan mijn speelgoed komen! En liever ook niet aan mijn mama. Mamaaaaaa… waar ben je heen? Wel in de buurt blijven he.
  5. Steeds meer herkenbare woordjes in het babbel-vocabulaire. Schaapje, paardje, slapen, papa, aai en auw! zijn populair. Mama not so much, want een flinke gil volstaat ook om de eerste lakei te sommeren…
  6. Oke, eten doe je zo te zien met bestek. Prima. Dan ga ik dit hapje opscheppen.. Lukt niet. Oke, prikken dan. Lukt ook niet. Nog een keer, nog een keer… aaaaahhhh dan ga maar vliegen stomme vork!
  7. Alles proberen, alles aanraken, overal naartoe, ook even hier aan zitten… wat, mag niet? Haha, dan is het extra tof.. lekker puh mama!
  8. Auw! bij papa en mama is ook supergrappig, natuurlijk.
  9. En die was gek.. Elke dag twee outfits is minimaal, want knoeien en kruipen en jazeker, met het mooie weer ook lekker buiten spelen, t liefst met water (uit de drinkbak van de hond).
  10. Douchen is ook relaxed nou.Niet meer zon enge glibberbaby vasthouden, maar een glibberdreumes die zelf ronddoet of zit onder de douche. Prima geregeld!

Dus ik gooi er nog maar een clich├ę tegenaan… T word alleen maar leuker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge