Baby

Making memories

Ze zeggen dat je gelukkiger wordt van herinneringen dan van spullen, en ik denk dat dit wel heel aardig klopt. Dit is ook iets wat we onze dochter graag mee willen geven. Maar ja, wat herinner jij je nog van je baby en vroege kindertijd? Ik niet zoveel, dus wij doen ontzettend ons best om het leventje van onze dochter zo veel mogelijk te documenteren. Dat begon al met het 9 maanden dagboek, en gaat nu door met fotoboeken en ook wel een beetje met dit blog, want dat is ook een documentatie van hoe we deze tijd beleven.

Geboortetegel, een tastbare herinnering

Wat ook supercool is, is een geboortetegeltje. Superblijvend, want van keramiek (weerstaat de tijd, mits je m niet laat vallen uiteraard), en helemaal naar je eigen hand te maken of aan te passen. Op de website van tegeltje2go zijn er al veel ontwerpen beschikbaar die je als ontwerp kan gebruiken, en wat t zo leuk maakt is dat veel tegeltjes al hetzelfde zijn vormgegeven als veel populaire geboortekaartjes.

tegeltje2go geboortetegel

Ons exacte geboortekaartje stond er niet bij, maar wel een aantal tegeltjes met dezelfde sfeer en uitstraling. Deze kun je vervolgens zelf verder personaliseren, met tekst en afbeeldingen naar keuze in een heel makkelijk interactief scherm:

geboortetegel tegeltje2go

(dit is dus nog met de originele foto, dit is niet onze baby ;))

Nou ja, in dit scherm kun je tekst en afbeelding aanpassen, maar ook nog extra tekst en extra afbeeldingen toevoegen. Zo kun je gemakkelijk je eigen tegeltje maken. Wanneer dit gelukt is, klik je op verder en kun je je bestelling verder afmaken zoals je gewend bent in een webshop.

Supercool he? 

Dit artikel is gemaakt in samenwerking met tegeltje2go. Heb jij ook een leuk idee voor een samenwerking? Neem dan vooral contact met mij op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge